کد مطلب: 76724
از روحاني ميخواهيم جلوي انتقال آب را بگيرد وگرنه مقابله مي کنيم
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 674
به گزارش سلام لردگان، حميدرضا عزيزي فارساني، به برخي از چال شهاي ملي، استاني و حوزه انتخابيه خود پرداخت و گفت: از رئيس جمهور ميخواهم براي محقق شدن حماسه اقتصادي به صنعت گردشگري کشور به عنوان يکي از راهکارهاي مهم براي تقويت اقتصاد بدون نفت و ايجاد اشتغال اهتمام ورزد.
نماينده از ?? ماه قبل تاکنون همه مردم ما و همه نمايندگان استان چهارمحال بختياري فرياد زدند که با انتقال آب مازاد غير علمي و عيرکارشناسي مقابله مي کنند و مخالف هستند اما دريغ که گوش شنوايي نيست. مردم کيار، کوهرنگ، اردل و فارسان در مجلس نهم، گفت: مي دانيم به ازاي هرجهانگرد ? تا ? شغل مستقيم و ? تا ?? شغل غير مستقيم ايجاد ميشود و به ازاي هر نفر ???? دلار عايد کشور ميشود لذا جاي تاسف است که سهم ما از اين صنعت در جهان کمتر از يک صدم درصد است با وجود آنکه رتبه ?? جاذبههاي باستاني و رتبه ? جاذبههاي طبيعي را داريم.
اين نماينده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: در اين خصوص توجه شما را به توسعه زيرساختهاي گردشگري بهشت روي زمين يعني چهارمحال و بختياري جلب ميکنم و انتظار مي رود از نيروهاي بومي و متعهد براي پست استانداري استفاده شود.
وي، خطاب به وزير کشور، تاکيد کرد: از وي مي خواهم که جهت پيشگيري از مسايل امنيتي و اجتماعي، بخشداري کيار شرقي را ابلاغ نمايد.
اين نماينده مردم در مجلس نهم، تصريح کرد: از وزير اقتصاد مي خواهم جهت اصلاح ساختار مالياتي و اجراي عدالت و رفع تبعيض و جلوگيري از مهاجرت مردم مناطق محروم و ورشکستگي شهرداري ها ماليات بر ارزش افزوده را به صورت متمرکز و عادلانه بين استانها توزيع کنند
عزيزيفارساني افزود: از وزير بهداشت مي خواهم جهت تامين نيروهاي متخصص و از وزير نيرو و رئيس جمهور مي خواهم که با انتقال آب مازاد غيرکارشناسي مقابله کنند در غير اين صورت به پشتوانه مردم غيور استان چهارمحال و بختياري و استفاده از نيروهاي توانمند متخصص مقابله مي کنيم پزشکان عمومي استان اهتمام ورزد و به شرايط اقتصادي نااميد کننده پرسنل، پرستاران و اساتيد دانشگاه علوم پزشکي استان ما رسيدگي عاجل کند.
وي، تاکيد کرد: از وزير ورزش و جوانان مي خواهم که پروژه هاي ناتمام ورزشي استان را جهت ايجاد نشاط و شادابي در جوانان به اتمام برساند.
نماينده مردم کيار، کوهرنگ، اردل و فارسان در مجلس نهم، خطاب به وزير نيرو، گفت: از ?? ماه قبل تاکنون همه مردم ما و همه نمايندگان استان چهارمحال بختياري فرياد زدند که با انتقال آب مازاد غير علمي و عيرکارشناسي مقابله مي کنند و مخالف هستند اما دريغ که گوش شنوايي نيست.
وي، ادامه داد: از وزير نيرو و رئيس جمهور مي خواهم که با انتقال آب مازاد غيرکارشناسي مقابله کنند در غير اين صورت به پشتوانه مردم غيور استان چهارمحال و بختياري و استفاده از نيروهاي توانمند متخصص مقابله مي کنيم و جلوي انتقال آب را خواهيم گرفت لذا توجه مسئولان را به اين امر جلب مي کنم.
عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، افزود: از وزراي جهاد کشاورزي صنعت و معدن و راه و شهرسازي مي خواهم که مسايلي که قبلا به صورت مکتوب با آنها ارايه دادم و مشکلات حوزه انتخابيه را عنوان داشتم هرچه زود تر رسيدگي کنند./
|